Κόντρα στα σόσιαλ Ε. Ακρίτα-Α. Μάνου για το Πολυτεχνείο

Το οργισμένο σχόλιο της Ε. Ακρίτα για τον τραυματισμό του Νίκου Μανιού προκάλεσε την ειρωνική απάντηση της Α. Μάνου, και η αψιμαχία δεν σταμάτησε εκεί.
Κόντρα στα σόσιαλ Ε. Ακρίτα-Α. Μάνου για το Πολυτεχνείο
Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Αφροδίτης Μάνου και της Έλενας Ακρίτα με αφορμή τη δημοσίευση της συγγραφέως για τον τραυματισμό του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέα του ΣΦΕΑ Νίκου Μανιού, το πρωί της 17ης Νοέμβρη στην είσοδο του Πολυτεχνείου από ομάδα φοιτητών που οργανώνονται με το ΝΑΡ.

«Απλώσατε χέρι στον Μανιό ρε αλήτες; Στον Νίκο τον Μανιό τον αγωνιστή της δημοκρατίας; Στον Μανιό που έχει φάει με το κουτάλι φυλακές κι εξορίες;», γράφει στη δημοσίευσή της η Έλενα Ακρίτα.

«Στον Μανιό που ξέσκισε τους Χρυσαυγίτες μέσα στη Βουλή; Κοίτα ρε κάτι νταβατζηδες του Πολυτεχνείου που νομίζουν ότι η επέτειος είναι προίκα από τη μάνα τους. Το αριστερόμετρο να το βάλετε εκεί που ξέρετε, αλήτες», συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το χτυπημένο χέρι του Νίκου Μανιού.

Η μουσικός Αφροδίτη Μάνου άρπαξε την ευκαιρία και σχολίασε τη δημοσίευση της Ε. Ακρίτα με έντονο τον τόνο ειρωνείας:

«Ειλικρινά, συντρόφισσα Έλενα, η αφοσίωσή σου στην ιδέα, μ’ έχει εντυπωσιάσει ☭☭☭ Από ‘δω, από Φιλοθέη γράφεις, ή από αποκούμπι στο Λονδίνο;»

Ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα δεν έμεινε αμέτοχη και έσπευσε να απαντήσει στην κακεντρεχή ανάρτηση της Α. Μάνου.



«Όταν μπήκαν τα τανκς εκείνη τη νύχτα, ήμουν 18 χρονών και βρισκόμουν μέσα στο Πολυτεχνείο. Η μητέρα μου βρέθηκε εγκλωβισμένη δίπλα στην πύλη. Από την κλούβα της αστυνομίας μέσα, με διέσωσε ο φίλος μου Πάνος Γιανναρόπουλος που μπορεί να σε διαβεβαιώσει για το γεγονός. Θέλεις κι άλλο λόγο;».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v