Υπόθεση Μπόλντουϊν: «Στο σενάριο δεν υπήρχε πυροβολισμός»

Η υπεύθυνη σεναρίου της ταινίας Μάμι Μίτσελ λέει ότι το σενάριο δεν απαιτούσε από τον ηθοποιό να πυροβολήσει.
Υπόθεση Μπόλντουϊν: «Στο σενάριο δεν υπήρχε πυροβολισμός»
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για το θανατηφόρο ατύχημα με τον πυροβολισμό και τον θανατηφόρο τραυματισμό της διευθύντριας φωτογραφίας Χάλινα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν και άλλοι παραγωγοί της ταινίας, αντιμετωπίζουν αγωγή για το θανατηφόρο πυροβολισμό, από την υπεύθυνη σεναρίου της ταινίας Μέιμι Μίτσελ.

Η Μίτσελ, σημειώνει ότι το σενάριο δεν ανέφερε σε κανένα σημείο πυροβολισμό κατά τη διάρκεια της μοιραίας σκηνής.

«Ο Άλεκ Μπάλντουιν, σκόπιμα, χωρίς λόγο ή δικαιολογία, όπλισε και πυροβόλησε με γεμάτο όπλο, παρόλο που η σκηνή που γύριζε δεν απαιτούσε το όπλισμα και την πυροδότηση του», αναφέρει η καταγγελία της Μίτσελ.

«Ο κ. Μπάλντουιν επέλεξε να παίξει ρωσική ρουλέτα με ένα γεμάτο όπλο χωρίς να το ελέγξει και χωρίς να βάλει τον οπλουργό να το ελέγξει. Η συμπεριφορά του και των παραγωγών ήταν σκόπιμη ή παράλειψη, χωρίς καμία δικαιολογία και με απόλυτη αδιαφορία τις συνέπειες», συνεχίζει η καταγγελία.

Σύμφωνα με την αγωγή, η Μίτσελ στεκόταν πολύ κοντά στον Μπάλντουιν όταν πυροβόλησε το όπλο και ως αποτέλεσμα, «υπέστη σοβαρό σωματικό τραύμα και σοκ», καθώς και «ακραίο ψυχικό, σωματικό και νευρικό σοκ και ταλαιπωρία».

Η μήνυση έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο επικεφαλής του φωτισμού της ταινίας, Σέργε Σβέτνοι, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ηθοποιού και άλλων, ισχυριζόμενος αμέλεια που του προκάλεσε «σοβαρή συναισθηματική αναστάτωση», που θα τον στοιχειώνει για πάντα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v