Σκέψεις να μην μπαίνουν ούτε σε σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, προκειμένου να αναχαιτιστεί το τέταρτο κύμα της πανδημίας.
Σκέψεις να μην μπαίνουν ούτε σε σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι
Με την πίεση στο ΕΣΥ να αυξάνεται και την εικόνα της πανδημίας να γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο ανησυχητική, η κυβέρνηση και η επιτροπή των ειδικών προσανατολίζονται σε νέα μέτρα, τα οποία πιθανότατα θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι να κάνουν τρία rapid test την εβδομάδα, και να χρειάζονται επίδειξη των αποτελεσμάτων για να μπουν ακόμα και στα σούπερ μάρκετ –τα οποία έχουν εξαιρεθεί από τα μέχρι στιγμής μέτρα.

Ένα τρίτο σενάριο είναι οι ανεμβολίαστοι να πηγαίνουν μόνο φαρμακείο και σούπερ μάρκετ, και να μην συμμετέχουν σε καμία άλλη δραστηριότητα, ούτε με την επίδειξη rapid test.

Η κυβέρνηση επιμένει πως δεν θα υπάρξει κανένα λοκντάουν για τους εμβολιασμένους, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξανακλείσουν η οικονομία και η κοινωνία.

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον Alpha, αναφέρθηκε στην επιστράτευση γιατρών από τον ιδιωτικό τομέα που θα ξεκινήσει την Δευτέρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, ενώ ερωτηθείς για τις γιορτές δεν απέκλεισε νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Συγκεκριμένα δήλωσε πως αν απαιτηθεί να σφίξει κι άλλο ο κλοιός και να ενταθούν τα μέτρα γι’ αυτή την κατηγορία, αυτό μπορεί να συμβεί.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v