Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό που άφησε πριν πεθάνει

Σε μια ηχογράφηση-ντοκουμέντο από το κινητό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος καταγγέλλει ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού και ζητά συγνώμη από τη γυναίκα του.
Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό που άφησε πριν πεθάνει
Μια ηχογράφηση από το κινητό του Άκη Τσοχατζόπουλου έφερε στο φως η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, στην οποία ο πρώην υπουργός καταγγέλλει bullying και εκβιασμό, λέγοντας πως έχει πέσει θύμα σπείρας στην οποία περιλαμβάνονται η ξαδέρφη του Νίκη Τσοχατζοπούλου και αρκετοί συνεργάτες του.

Την ηχογράφηση έκανε ο ίδιος ο πρώην υπουργός τα Χριστούγεννα του 2020, οκτώ μήνες πριν τον θάνατό του.

Αναλυτικά τα όσα λέει:

«Ναι, είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα της δράσης μιας σπείρας, με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς που περιλαμβάνονται, τόσο η ξαδέλφη μου η Νίκη και μια σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος απ’ το γραφείο μου. Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιάστηκα μετά, στη δράση όσων είχαν κάνει απέναντί μου.

Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη, έντονα από την γυναίκα μου διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v