Ντίνος Κατσουρίδης: 10 χρόνια χωρίς τον μεγάλο σκηνοθέτη

Ο Ντίνος Κατσουρίδης, ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές του Ελληνικού Σινεμά, άφησε πίσω του μια πολύ μεγάλη κληρονομιά, τόσο με τα έργα του, όσο και με τις πράξεις του.
Ντίνος Κατσουρίδης: 10 χρόνια χωρίς τον μεγάλο σκηνοθέτη

Ο Ντίνος Κατσουρίδης, ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές του Ελληνικού Κινηματογράφου, άφησε πίσω του μια πολύ μεγάλη κληρονομιά, τόσο με τα έργα του, όσο και με τις πράξεις του. Φέτος, συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατό του, 10 χρόνια τα οποία μοιάζουν αιώνες, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων και γεγονότων που έχουν διαδραματιστεί. Ένα αφιέρωμα στον Ντίνο Κατσουρίδη λοιπόν, είναι σημαντικό, όχι μόνο ως φόρο τιμής προς αυτή την μεγάλη φυσιογνωμία, αλλά και ως ένα όχημα προς εποχές καλύτερες, ομορφότερες, χωρίς οικονομική και κοινωνική κρίση, χωρίς πανδημία και εγκλεισμό. 

Για κάθε χρόνο απουσίας του λοιπόν, 10 σημαντικά πρόσωπα του χώρου, (Παντελής Βούλγαρης, Άννα Αδριανού, Γιάννης Ζουγανέλης, Μίμης Πλέσσας κ.α) μιλούν για τον Ντίνο Κατσουρίδη, μόνο όπως αυτοί ξέρουν, μέσα από την επαγγελματική, αλλά και την ανθρώπινή τους σχέση, ρίχνοντας φως στις πτυχές του χαρακτήρα του και αναδεικνύοντας την καθαρή του ψυχή. 

Περισσότερα για τον Ντίνο Κατσουρίδη διαβάστε εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v