Τι λέει το χρώμα του κραγιόν σου για την προσωπικότητά σου;

Το πώς επιλέγεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου είναι μια αντανάκλαση της προσωπικότητάς σου. Και το χρώμα του κραγιόν μπορεί να δίνει πολλές πληροφορίες...
Τι λέει το χρώμα του κραγιόν σου για την προσωπικότητά σου;
Ο τρόπος που θέλουμε να μας βλέπουν οι άλλοι έχει να κάνει με το πώς βλέπουμε κι εμείς τον εαυτό μας. Πολλές φορές, είτε συνειδητά είτε όχι, τα χρώματα και τα μοτίβα που επιλέγουμε στην εμφάνισή μας μπορούν να δώσουν αρκετές πληροφορίες για την προσωπικότητά μας.

Τα ρούχα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, για παράδειγμα, σίγουρα φτιάχνουν μια αρκετά λεπτομερή εικόνα για το ποιοι είμαστε. Το ίδιο ισχύει και για το χρώμα του κραγιόν. Και αν δεν είσαι άτομο που σκέφτεται πολύ την "ιστορία" που λέει με το ντύσιμο και το μακιγιάζ του, θα σε παροτρύνουμε να το κάνεις. Άρχισε να παρατηρείς και τις ιστορίες που λένε με την εμφάνισή τους οι γύρω σου. Η ζωή αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον έτσι.

Οκέι, αρκετά ηθικά διδάγματα για τόσο ελαφρύ κείμενο. Πάμε να μιλήσουμε για κραγιόν.

Κόκκινο
Το χρώμα του πάθους. Το χρώμα της δύναμης, της πρόκλησης και της ασταμάτητης έντασης. Και το εννοούμε αυτό: Αν το κόκκινο είναι το στάνταρ χρώμα σου, και δεν το φυλάς μόνο για ειδικές περιστάσεις ως "δήλωση", είσαι ένα άτομο που ζει την ζωή στα άκρα. Δημιουργικά και μέσα στην αυτοπεποίθηση, αλλά εξίσου έντονα και στις αναπόφευκτες πτώσεις. Από την άλλη, αν δεν ζούσες τόσο έντονα τις πτώσεις, πώς θα εκτιμούσες με όλο σου το είναι την χαρά;

Πορτοκαλί
Τολμάς. Αυτό σημαίνει πως τολμάς και δεν σε νοιάζει; Δύσκολο, επειδή το πορτοκαλί κραγιόν είναι τόσο δύσκολο να πετύχει, που για να το συνηθίζεις, μάλλον το έχεις ψάξει.

Ροζ
Είσαι κοινωνικό άτομο, ξεχειλίζεις θετική ενέργεια και σου αρέσει να την μεταδίδεις. Δεν θέλεις αναγκαστικά να είσαι το επίκεντρο της προσοχής, αλλά το διαχειρίζεσαι μια χαρά όταν βρεθείς στην ανάλογη παρέα όπου θα αναδειχθεί η χαλαρή σου προσωπικότητα. Φλερτάρεις καλύτερα από τον μέσο άνθρωπο, για τον απλό λόγο ότι ποτέ δεν το προσπαθείς πολύ. Όλα αυτά αλλά με φουλ ανάγκη να είσαι επίκεντρο της προσοχής αν το κραγιόν είναι νέον ροζ.

Μωβ
Οτιδήποτε προς δαμασκηνί σημαίνει ότι είσαι άτομο που γουστάρει πολύ τον έλεγχο, αλλά θες να το κάνεις με κουλ, δικό σου τρόπο. Τα πιο ανοιχτά μωβ δείχνουν ότι δεν είσαι τόσο σφιγμένος άνθρωπος, μπορείς να χαλαρώσεις - και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κάνεις "εκπτώσεις" στα στάνταρ σου.

Μπλε
Σου αρέσει πολύ η performance art;

Nude αποχρώσεις
Θα δώσεις την εντύπωση ότι είσαι χαμηλών τόνων, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά αλήθεια. Για την ακρίβεια, είσαι ένα άτομο γεμάτο αυτοπεποίθηση. Και όπως ένα nude κραγιόν δεν προσπαθεί να προσθέσει έξτρα χρώματα στην παλέτα σου, η αυτοπεποίθησή σου θέλεις να είναι και το πράγμα που θα σε χαρακτηρίζει πρώτα απ' όλα.

Μαύρο
Είτε κατάμαυρο, είτε τα πιο σκούρα κόκκινα ή μπλε που μπορείς να βρεις, είσαι λίγο γκοθάκι. Μπορεί όχι το φουλ λουκ, αλλά η ψυχή σου είναι παιδί του Λόρδου Βύρωνα και του Έντγκαρ Άλαν Πόε. Εγκληματικά ρομαντική ψυχή και δεν σε νοιάζει να το κρύψεις.

Σκέτο lip gloss
Είσαι δεκαπέντε χρονών και περνάς τέλεια.

Λευκό
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v