Τι κάνουν στα McDonalds όταν ζητάς «φρέσκες» πατάτες (βίντεο)

Σε ένα viral βίντεο στο Tik Tok μια εργαζόμενη στην γνωστή αλυσίδα αποκαλύπτει τι κάνουν οι υπάλληλοι όταν ο πελάτης απαιτεί φρέσκες τηγανιτές πατάτες.
Τι κάνουν στα McDonalds όταν ζητάς «φρέσκες» πατάτες (βίντεο)
Μια γυναίκα που ισχυρίζεται πως δουλεύει στα McDonald's έγινε viral αφού ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν οι πελάτες «απαιτούν» φρέσκες πατάτες.

Το σύντομο κλιπ της Deandre Byars (@dresav92), έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές από την Τετάρτη  και δείχνει την υπάλληλο να μαζεύει τις πατάτες τηγανητές και να τις βάζει ξανά στη φριτέζα.

Παραδόξως, οι περισσότεροι χρήστες δεν φάνηκαν να ανησυχούν πολύ για τη συγκεκριμένη μέθοδο «εφόσον δεν είναι κρύες, σκληρές ή μουλιασμένες».

«LOL, δεν πειράζει αρκεί να είναι ζεστές», είπε ο ένας, ενώ ένας άλλος συμβούλεψε, «Πάντα να ζητάτε τηγανητές πατάτες χωρίς αλάτι και θα είναι εκατό τοις εκατό φρέσκες! Φέρτε το δικό σας αλάτι!»

Ένας άλλος χρήστης του TikTok έγραψε: «Γιατί να είναι αγενές να ζητάς τις πατάτες σου φρέσκες; Μάλλον οι υπάλληλοι βαριούνται να κάνουν το ελάχιστο», για να λάβει την απάντηση: «Το να ΑΠΑΙΤΕΙΣ και να ΖΗΤΑΣ είναι ΔΥΟ διαφορετικά πράγματα».

@dresav92

##Stop being rude

♬ original sound - Deandre Byars


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v