Επική γκάφα: Κανάλι παίζει στο δελτίο καιρού βίντεο πορνό

Μεγαλειώδης γκάφα συνέβη σε τηλεοπτικό δίκτυο των ΗΠΑ, που πρόβαλλε σκηνές από ταινία πορνό πίσω από την παρουσιάστρια του δελτίου καιρού.
Επική γκάφα: Κανάλι παίζει στο δελτίο καιρού βίντεο πορνό
Τον γύρο του κόσμου κάνει η μεγαλειώδης γκάφα του ειδησεογραφικού δικτύου KREM της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ, που άφησε σκηνή από ταινία πορνό να παίζει πίσω από την παρουσιάστρια του δελτίου καιρού, και μάλιστα Κυριακή στις 18.30 το απόγευμα, όχι σε καμιά μεταμεσονύχτια εκπομπή.

Άγνωστο παραμένει αν η παρέμβαση έγινε επίτηδες (από κάποιον υπεύθυνο γραφικών πριν την παραίτησή του) ή κατά λάθος. Το κανάλι πάντως εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό, τονίζοντας «εργαζόμαστε με υπευθυνότητα για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο».

Το ακόμα καλύτερο, πάντως, είναι πως οι επίμαχες –και άκρως αποκαλυπτικές− σκηνές παίζουν για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα δίπλα στον χάρτη των ΗΠΑ, πίσω από την παρουσιάστρια του δελτίου καιρού, Μισέλ Μπρος, χωρίς βέβαια ούτε εκείνη (που είναι πλάτη) ούτε η άλλη παρουσιάστρια που βρισκόταν στο στούντιο να αντιληφθούν τι συμβαίνει στο μπακγκράουντ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v