57χρονος με πιστόλι υποκρινόταν τον συνταγματάρχη-του είπαν να χαμηλώσει τη μουσική

Απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στον Βόλο, με πρωταγωνιστή έναν 57χρονο μονόχειρα, ιδιοκτήτη κάμπριο αυτοκινήτου.
57χρονος με πιστόλι υποκρινόταν τον συνταγματάρχη-του είπαν να χαμηλώσει τη μουσική

Το περιστατικό το οποίο εκτυλίχθηκε την 5η Ιουλίου 2021 στο λιμάνι Νέας Αγχιάλου, με «πρωταγωνιστή» έναν 57χρονο που απειλούσε περαστικούς με πιστόλι, επειδή του ζητούσαν να χαμηλώσει τη μουσική του κάμπριο αυτοκινήτου του, «ζωντάνεψε» σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Κατηγορούμενος ήταν ένας μονόχειρος 57χρονος, που είχε έρθει για διακοπές στην περιοχή με μια γυναίκα ουκρανικής καταγωγής. Ενώ είχε πιεί, πήγε στο λιμανάκι της Ν. Αγχιάλου με το κάμπριο αυτοκίνητό του και έπαιζε μουσική στη διαπασών. Όταν κόσμος που βρισκόταν στο σημείο του ζήτησε να τη χαμηλώσει, τους απειλούσε με πιστόλι, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Τελικά, η αστυνομία ειδοποιήθηκε, ο 57χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και ένα μαχαίρι 20 εκ. με μήκος λάμας 9,5 εκ. Ο άνδρας βρίσκονταν σε προφανή κατάσταση μέθης, αλλά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και τεκμαίρεται ότι έχει 1,10 mg/dL.

Κατά του κατηγορούμενου, που δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο, είχε ασκηθεί δίωξη για παράνομη οπλοφορία (πιστολιού κρότου και μαχαιριού) κατ’ εξακολούθηση, απειλή και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, ο 57χρονος του είπε ότι είναι συνταγματάρχης του Στρατού. Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών, ερήμην.

 

Πηγή: magnesianews.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v