Τον άφησαν μέσα στο ψυγείο μέχρι να πειστούν ότι πέθανε από κορωνοϊό!

Συγγενείς ενός νεκρού από κορωνοϊό ζήτησαν να παραμείνει στο νεκροτομείο μέχρι να πραγματοποιηθεί νεκροψία για να πειστούν ότι όντως πέθανε λόγω Covid.
Τον άφησαν μέσα στο ψυγείο μέχρι να πειστούν ότι πέθανε από κορωνοϊό!
Σουρεάλ καταστάσεις βιώνουμε σε καθημερινή βάση πλέον, και ο ιστορικός του ελληνικού μέλλοντος θα έχει άφθονο υλικό για να καταγράψει όταν όλα αυτά τελειώσουν. Αν ποτέ τελειώσουν, δηλαδή.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό έρχεται από τη Δράμα, όπου σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes, ένας 66χρονος ανεμβολίαστος νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου μία εβδομάδα στο νοσοκομείο των Σερρών.

Η κατάστασή του ήταν τέτοια που μπήκε σε ΜΕΘ, όμως τελικά κατέληξε.

Το πιστοποιητικό θανάτου από κορωνοϊό, δόθηκε στους συγγενείς  όμως εκείνοι δεν πίστεψαν τους γιατρούς, παρά το θετικό PCR τεστ. Έτσι αποφάσισαν να παραμείνει ο άτυχος 66χρονος στο νεκροτομείο για μερικές ημέρες, μέχρι να κινηθούν διαδικασίες νεκροψίας, ώστε να πειστούν πως πράγματι πέθανε λόγω covid.

H σορός του μεταφέρθηκε σε εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη, όπου και επιβεβαιώθηκε η εκτεταμένη βλάβη στους πνεύμονες από τον κορωνοϊό.

Τότε, οι συγγενείς πείστηκαν, τον παρέλαβαν και προχώρησαν στην ταφή του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v