Έλληνας στην Βιέννη κάνει τον οίκο ανοχής του εμβολιαστικό κέντρο

Ίσως το πιο… πρωτότυπο εμβολιαστικό κέντρο του κόσμου, υπόσχεται δωράκια στους πελάτες του που θα εμβολιάζονται εκεί.
Έλληνας στην Βιέννη κάνει τον οίκο ανοχής του εμβολιαστικό κέντρο
Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο ζει και βασιλεύει στη Βιέννη, όπου ο Πέτρος Λάσκαρης αποφάσισε να συνδράμει τις προσπάθειες της αυστριακής κυβέρνησης για την αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στην χώρα, μετατρέποντας τον οίκο ανοχής του σε εμβολιαστικό κέντρο.

«Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη και ο πρώτος στην Αυστρία», όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ Παρέα», προσθέτοντας μάλιστα πως η επιχείρησή του παρέχει και υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

Το Funpalast, λοιπόν, ο οίκος ανοχής του, προσφέρει σε κάθε άντρα που θα εμβολιαστεί εκεί ένα κουπόνι των 30 ευρώ, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρώνεται σε υπηρεσίες όπως η χρήση της πισίνας, της σάουνας και του εστιατορίου. Το σεξ χρεώνεται ξεχωριστά.

«Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία. Το 100% των πελατών μας είναι άντρες και οι άντρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού. Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο», εξηγεί ο κ. Λάσκαρης.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι όποιον διστάζει να πει ότι εμβολιάστηκε σε οίκο ανοχής, τον συμβουλεύει να λέει πως εμβολιάστηκε μπροστά στο έργο τέχνης του σπουδαίου καλλιτέχνη: Έξω από το Funpalast βρίσκεται ένα από τα γλυπτά του Γκούσταβ Κλιμτ. Ναι, αυτού με το Φιλί.

Μέχρι στιγμής, το πρωτότυπο εμβολιαστικό κέντρο, που ξεκινά το νέο του εγχείρημα την 1η Νοεμβρίου, έχει δεχτεί περισσότερες από 100 κρατήσεις.

Στην εκπομπή της Κορίνας Γεωργίου, ο κ. Λάσκαρης επεσήμανε επίσης ότι και γυναίκες και παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν εκεί, από άλλη είσοδο, χωρίς ωστόσο κάποιο δώρο.



Πηγή: skai.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v