Μπαράζ ευχών από κόμματα και πολίτες για τη Φώφη Γεννηματά

Η περιπέτεια της υγείας της έκανε τη Φώφη Γεννηματά να αποσυρθεί από την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.
Μπαράζ ευχών από κόμματα και πολίτες για τη Φώφη Γεννηματά
Τη στήριξή τους στην Φώφη Γεννηματά έσπευσαν να εκφράσουν στελέχη όλων των κομματικών παρατάξεων, αλλά και απλοί πολίτες, μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της στον Ευαγγελισμό το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Στο νοσοκομείο την επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 13/10 και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» τουίταρε με την σειρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος, επίσης υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός έγραψε το βράδυ της Δευτέρας «επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να
επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», δήλωσε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκινητικό ήταν και το μήνυμα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έγραψε «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μηνύματα συμπαράστασης και από απλούς πολίτες πλημμύρισαν τα social media μετά την ανακοίνωση της κ. Γεννηματά στο Twitter.

Με πληροφορίες από το Euro2day

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v