Αρνήθηκαν να του φτιάξουν καφέ, κι αυτός άρχισε να πυροβολεί

Πυρ άνοιξε 22χρονος έξω από καφετέρια σε ένα χωριό της Κρήτης, επειδή του είπαν πως είχαν κλείσει και δεν του σέρβιραν καφέ.
Αρνήθηκαν να του φτιάξουν καφέ, κι αυτός άρχισε να πυροβολεί
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο χωριό Ασήμι της Κρήτης τα ξημερώματα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, όταν 22χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα επειδή δεν το σέρβιραν καφέ σε μαγαζί της περιοχής που είχε κλείσει.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο δράστης ήταν ντόπιος, από το χωριό Ασήμι του Ηρακλείου. Ζήτησε καφέ και όταν οι υπάλληλοι του απάντησαν πως είχαν ήδη κλείσει, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα έξω ακριβώς από την καφετέρια. Οι διαδοχικοί πυροβολισμοί ανησύχησαν τους κατοίκους, που κάλεσαν την αστυνομία, η οποία βρήκε στο σημείο 11 κάλυκες.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε και συνελήφθη την Δευτέρα το απόγευμα. Διαπιστώθηκε, μάλιστα, πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο θα εξεταστεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αυτό που χρησιμοποίησε το προηγούμενο βράδυ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως έκανε ό,τι έκανε επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v