Φουρθιώτης: Από την αποφυλάκιση στο… ΚΑΤ

Ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους από χθες ο Μένιος, όμως σήμερα νοσηλεύεται εκτάκτως στο ΚΑΤ.
Φουρθιώτης: Από την αποφυλάκιση στο… ΚΑΤ
ΚΑΤαιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος χθες αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους και επιστρέφει στο σπίτι του, αλλά όχι στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο τηλεπαρουσιαστής θα πρέπει να πληρώσει εγγύηση 30.000 ευρώ, να παρουσιάζεται 3 φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα, του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα και - το πιο εντυπωσιακό από όλα – του απαγορεύτηκε επίσης να εμφανίζεται σε τηλεοπτικά προγράμματα.

Όπως καταλαβαίνετε με το που αποφυλακίστηκε ο παρουσιαστής και έγιναν γνωστοί οι όροι της απαγόρευσης εμφανίσεων στην τηλεόραση, στο Twitter έγινε πάρτι.











Η υπόθεση όμως έχει και συνέχεια. Σήμερα το πρωί, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ με κατάγματα σε ισχίο και σε σπονδυλική στήλη, ενώ φέρει μώλωπες σε πολλά σημεία του σώματός του.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, πρόκειται να χειρουργηθεί στο πόδι και πιθανότατα στη σπονδυλική στήλη, μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης, ενώ οι τραυματισμοί προκλήθηκαν όταν λιποθύμησε στο γραφείο του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v