H Μπρίτνεϊ γιορτάζει ολόγυμνη την απελευθέρωση από την κηδεμονία του πατέρα της

Η δικαστής ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της να ελέγχει τη ζωή της και η Μπρίτνεϊ το γιόρτασε με ενθουσιασμό.
H Μπρίτνεϊ γιορτάζει ολόγυμνη την απελευθέρωση από την κηδεμονία του πατέρα της
Μετά από μήνες δικαστικής διαμάχης, η δικαστής Μπρέντα Πένι ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να εποπτεύει τη ζωή της, γεγονός που έφερε δάκρυα χαράς σε όλους τους θαυμαστές της, και φυσικά χαροποίησε δεόντως και την ίδια.

Στο δικαστήριο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, η έδρα έκρινε πως ο έλεγχος του Jamie Spears ήταν «τοξικός» και ανέστειλε τη νομική ρύθμιση που τον καθιστούσε υπεύθυνο για την ζωή αλλά και την περιουσία της ποπ σταρ.

Την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης, δεκάδες θαυμαστές της έξω από το δικαστήριο διαδήλωναν υπέρ της απελευθέρωσή της από τα δεσμά του πατέρα της.



Εξίσου χαρούμενη ήταν και η ίδια η τραγουδίστρια, η οποία την ώρα της απόφασης βρισκόταν σε διακοπές στον Ειρηνικό και το «γιόρτασε» ανεβάζοντας άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

«Το παιχνίδι στον Ειρηνικό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν 😉💋🙊 !!!! Υστερόγραφο, δεν έχει γίνει επεξεργασία της φωτογραφίας, η μπανιέρα έχει καμπύλες», έγραψε στη λεζάντα μιας ολόγυμνης φωτογραφίας, όπου καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα με λουλουδάκια.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)



Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της είπε ότι η απομάκρυνση του πατέρα της είναι το πρώτο βήμα προς τον τερματισμό ενός «εφιάλτη» για την τραγουδίστρια, προσθέτοντας ότι «έχει κακοποιηθεί από εκείνον από την παιδική της ηλικία».

Ο πατέρας της είχε οριστεί «οικονομικός κηδεμόνας» της το 2008, εν μέσω ανησυχιών για την ψυχική της υγεία. Τώρα, η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες όρισε τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζάμπελ ως προσωρινό συντηρητή στην περιουσία των 60 εκατομμυρίων δολαρίων της Μπρίτνεϊ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v