Η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική

Ο διάσημος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ δηλώνει πως προτιμά την ελληνική από την ιταλική κουζίνα, και ανάβει φωτιές στο ίντερνετ.
Η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική
Μαλλιά κουβάρια έγιναν (οποία έκπληξις) ο Γκόρντον Ράμσεϊ με τον Τζίνο Ντ’ Ακάμπο, για τα μάτια… της ελληνικής κουζίνας.

Οι δύο σταρ σεφ, που συμπαρουσιάζουν το «Gordon, Gino & Fred Go Greek» στο ITV, διαφώνησαν όταν ο Ράμσεϊ –γνωστός για το ότι δεν μασάει τα λόγια του− αποφάνθηκε ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική. Ο κατά το ήμισυ Ιταλός συμπαρουσιαστής του έγινε έξαλλος με την δήλωσή του.

Οι δυο τους ταξίδεψαν, για τις ανάγκες της εκπομπής, σε διάφορα ελληνικά νησιά, προς αναζήτηση του καλύτερου φαγητού στην Ελλάδα. Ο καυγάς εκτυλίχθηκε μέσα σε σκάφος, με τον Τζίνο Ντ’ Ακάμπο να απαντά «δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά» στη δήλωση του Ράμσεϊ περί υπεροχής της ελληνικής κουζίνας.

«Η ιταλική διατροφή είναι από τις διασημότερες παγκοσμίως», αμύνθηκε ο Ντ’ Ακάμπο, με τον Ράμσεϊ να κλείνει τη διαφωνία λέγοντας πως «στην Ελλάδα ζουν περισσότερο». Ο τρίτος σεφ της παρέας, ο Γάλλος Φρεντ Σιριέ, πήρε τελικά το μέρος του Ράμσεϊ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v