Νέα περιπέτεια για την Μυρτώ - δεν τη δέχονται σε κέντρο στη Γερμανία

Να βοηθήσει προσωπικά τη Μυρτώ να γίνει δεκτή σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία δεσμεύτηκε ο υπουργός υγείας, Θάνος Πλεύρης.
Νέα περιπέτεια για την Μυρτώ - δεν τη δέχονται σε κέντρο στη Γερμανία
Εννέα χρόνια μετά τη βάναυση κακοποίηση της 15χρονης τότε Μυρτώς σε παραλία της Πάρου, η οικογένειά της συνεχίζει να περνά τον δικό της Γολγοθά με την θεραπεία της 24χρονης σήμερα κοπέλας.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της Μυρτώς, Μαρία Κοτρώτσου, δήλωσε πως η υγεία της έχει επιδεινωθεί, και πως η οικογένεια κάνει προσπάθειες να γίνει δεκτή σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία, στο οποίο όμως «δεν τους δέχονται» όπως είπε.

«Δεν ζητάω να μας δεχτούν τσάμπα» είπε στην τηλεοπτική συνέντευξη η κ. Κοτρώτσου. «Για ένα περίεργο λόγο δεν μας δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε ένα ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εντός εισαγωγικών εξελίξεις από το Νοέμβριο. Έχουν δεχτεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται».

Μετά την συνέντευξη της κ. Κοτρώτσου, ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης δεσμεύτηκε να βοηθήσει προσωπικά την Μυρτώ να γίνει δεκτή στο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία.

«Όλοι συγκλονιστήκαμε βλέποντας τη μητέρας της που αναφέρθηκε στη δυνατότητα να βρεθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία. Έχω επικοινωνήσει με την οικογένεια, θα είμαστε δίπλα στη Μυρτώ και ως άνθρωπος και ως υπουργείο για να λυθούν οι διαδικασίες για να έχει τη καλύτερη δυνατή θεραπεία και αυτό το κορίτσι που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ να νιώσει ότι είναι δίπλα της η πολιτεία», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v