Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης στην Πάτρα από το κώμα

Μαχητής της ζωής μας έδειξε ότι είναι ο μικρός Φώτης που τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνα καρτ στην Πάτρα.
Ξύπνησε ο 6χρονος Φώτης στην Πάτρα από το κώμα

«Νίκησε» το κώμα ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την Κυριακή σε επίδειξη καρτ στο Pick στην Πάτρα με τα τελευταία νέα από την εξέλιξη της πορείας της υγείας του να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα.

Τέσσερις ημέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης 23/9, ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φώτη, ο οποίος πλέον αναπνέει μόνος του, ενώ όπως αναφέρει το thebest.gr, άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρια και τα πόδια του. Ωστόσο, δεν μίλησε λόγω της βαθιάς καταστολής στην οποία ήταν επί τέσσερις μέρες.

Μόλις ο μικρός Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

Δείτε τις φωτογραφίες όπως τις μοιράστηκε ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης και το thebest..gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v