Πάνω από 2.000 συμβάσεις αορίστου χρόνου ανακοίνωσε η efood

Όλες οι συμβάσεις των διανομέων της efood μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου, κι αν αυτό δεν είναι μια μικρή νίκη των social media, δεν ξέρουμε τι είναι.
Πάνω από 2.000 συμβάσεις αορίστου χρόνου ανακοίνωσε η efood
Δεν είναι καταπληκτικό αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες; Που οι μεγάλες εταιρείες ανταγωνίζονται μεταξύ τους όχι ποιος θα κάνει την καλύτερη προσφορά στους πελάτες αλλά ποιος θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες στους εργαζομένους του; Ναι, δεν αυταπατώμαστε, ξέρουμε πως μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ, θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός της προηγούμενης εβδομάδας και θα το ξεχάσουν όλοι, αλλά άσε μας να το χαρούμε όσο κρατάει.

Στην τελευταία εξέλιξη των γεμάτων εξελίξεις τελευταίων ημερών, η efood ανακοίνωσε μόλις ότι όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου γίνονται πλέον αορίστου, για τους 2.016 διανομείς της στους οποίους αναγνωρίζεται και η προϋπηρεσία που ήδη έχουν.

Στις συμβάσεις αορίστου χρόνου θα διατηρηθούν οι επιπλέον παροχές που λαμβάνουν οι διανομείς, όπως είναι για παράδειγμα η ιδιωτική ασφάλιση.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι παροχές προς τους εργαζόμενους της efood ξεπερνούν «κατά πολύ τις απαιτήσεις της εργατικής νομοθεσίας και την πρακτική ομοειδών εταιρειών: καλύτερες αποδοχές, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, μηνιαίο bonus απόδοσης, μηνιαία παροχή σε κάρτα καυσίμων, πρόσθετη ιδιωτική ασφάλεια, αποζημίωση δικύκλου, πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό (κράνος, μπουφάν, κουτί, κτλ), ακόμη και προστασία στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με κατάργηση βάρδιας, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο Euro2day.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v