Αυτοκίνητα, άδειες και χιλιάδες δολάρια μετρητά δίνει η Amazon στους εμβολιασμένους υπαλλήλους

Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό του προσωπικού της, η Amazon ξεκίνησε κληρώσεις με πλούσια δώρα.
Αυτοκίνητα, άδειες και χιλιάδες δολάρια μετρητά δίνει η Amazon στους εμβολιασμένους υπαλλήλους

Ποια δωρεάν GB και ποια 150 ευρώ, η Amazon ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη για να ενθαρρύνει τον εμβολιασμό του κοσμάκη (της) και ξεκινά κληρώσεις με πάσης φύσεως δώρα για τους υπαλλήλους.

Τη Δευτέρα, η εταιρεία ανακοίνωσε στο Instagram ότι τέσσερις εργαζόμενοι σε αποθήκες και ένας υπάλληλος της Whole Foods επιβραβεύτηκαν για την προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Ο καθένας πήρε δωροκάρτα αξίας έως και 40.000 δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο υπάλληλοι της Amazon και ένας εργαζόμενος στην Whole Foods πήραν μπόνους 100.000 δολαρίων, σύμφωνα με άλλη ανάρτηση της εταιρίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Amazon Vest Life (@amazonvestlife)



Η εν λόγω πρωτοβουλία που αποκαλείται Max Your Vax ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα. Οι εμβολιασμένοι υπάλληλοι της Amazon, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 100.000 ή 500.000 δολάρια, ένα νέο αυτοκίνητο ή μια εβδομάδα άδεια επί πληρωμή με ένα πακέτο διακοπών 12.000 δολαρίων.

Η κλήρωση διαρκεί έως τις 21 Οκτωβρίου.

Για να συμμετέχει ένας υπάλληλος θα πρέπει να εργάζεται σε θυγατρική της Amazon όσο τρέχει η κλήρωση, να είναι πλήρως εμβολιασμένος και να ανεβάσει απόδειξη εμβολιασμού σε σχετική πλατφόρμα της εταιρίας.

Με πληροφορίες από Enterpreneur.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v