Συνελήφθη πατέρας αρνητής των self test στη Θεσσαλονίκη

Πατέρας που εμπόδιζε μαθητές να μπουν στο σχολείο, επειδή δεν επιτράπηκε η είσοδος του γιου του που δεν είχε self test, συνελήφθη από την Αστυνομία.
Συνελήφθη πατέρας αρνητής των self test στη Θεσσαλονίκη
Στο τρισχιλιοστό επεισόδιο του θεάτρου του παραλόγου που ζούμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, 37χρονος έκανε σκηνή έξω από δημοτικό σχολείο της Θέρμης γιατί δεν επιτράπηκε στον γιο του η είσοδος στο σχολείο χωρίς self test.

Παρά το γεγονός ότι τα self test είναι υποχρεωτικά, βάσει Κοινής Υπουργικής Απόφασης που έχει πρακτικά την ίδια ισχύ με νόμο του κράτους, πράγμα που σημαίνει ότι δάσκαλοι και διευθυντές σχολείων δεν έχουν την δυνατότητα να επιτρέψουν σε μαθητή που δεν έχει self test να μπει στο σχολείο, εξακολουθούν να υπάρχουν γονείς που διαμαρτύρονται, συχνά έντονα.

Ο 37χρονος στη Θέρμη, στην προκειμένη περίπτωση, δεν διαμαρτυρήθηκε απλά, αλλά φέρεται να εμπόδισε και άλλους μαθητές να μπουν στο σχολείο. Γι’ αυτό η διευθύντρια του δημοτικού κάλεσε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 37χρονο και τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v