Ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με τις ευλογίες της μητέρας

Ποινή κάθειρξης 8 ετών επιβλήθηκε σε 80χρονο ιερέα που παραπέμφθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ένα 11χρονο κορίτσι με τις… ευλογίες της μητέρας του.
Ιερέας ασελγούσε σε 11χρονη με τις ευλογίες της μητέρας
Μια σοκαριστική υπόθεση εκδικάστηκε προ ημερών στη Λάρισα με θύμα ένα 11χρονο κορίτσι και κατηγορούμενο έναν 80χρονο ιερέα, αλλά και τη μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», ο συνταξιούχος ιερέας φαίνεται πως «εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας», όπως σημείωσε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας Σταμάτης Δασκαλόπουλος και «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Ο εισαγγελέας σημείωσε επίσης πως, διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο, υπογραμμίζοντας πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο» και επικαλούμενος μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 80χρονος ιερέας το 2018 «τέλεσε ασελγείς πράξεις» με την 11χρονη «σε πέντε διαφορετικές στιγμές», «έναντι αμοιβής και άλλων υλικών ανταλλαγμάτων». Την οδηγούσε «σε παραθαλάσσιες περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου και του Αναύρου Βόλου, όπου επέλεγε σημεία απομόνωσης μαζί της, μακριά από τα βλέμματα περαστικών πολιτών (καμπίνα αλλαγής ρούχων, απόκρυφα βραχώδη σημεία, συστάδες δέντρων) και ενεργούσε ασελγείς πράξεις μαζί της».

Η μητέρα της ανήλικης από την πλευρά της «με πρόθεση παρείχε άμεση συνδρομή» και λαμβάνοντας ανταλλάγματα «προσφέροντας την κόρη της στον υπερήλικα κατηγορούμενο». Στην 30χρονη μητέρα που καταδικάστηκε για συνέργεια, επιβλήθηκαν πέντε χρόνια καθώς αποδείχτηκε ότι «παρέδιδε» η ίδια το κορίτσι στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Με πληροφορίες από την Εφημερίδα Ελευθερία 
 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v