Δείτε βίντεο από τα δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό Θεσσαλονίκης

Όχι δεν είναι ψέμα, το μετρό της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε δοκιμαστικά δρομολόγια και έχουμε και βίντεο που το αποδεικνύει.
Δείτε βίντεο από τα δοκιμαστικά δρομολόγια του μετρό Θεσσαλονίκης
Ένα βίντεο με δοκιμαστικές διαδρομές του Μετρό Θεσσαλονίκης κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί δάκρυα συγκίνησης στους απανταχού Σαλονικείς, αλλά και σε όλους εμάς που συμπάσχουμε με τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας.

Το βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Ταχιάος, γράφοντας «''Κάτι τρέχει” στα έγκατα της πόλης».

Το ίδιο βίντεο προβλήθηκε και από οθόνη στο σταντ της Αττικό Μετρό στο περίπτερο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη ΔΕΘ, όπου ο Πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο θα παραδοθεί στα τέλη του 2023 και θα ανακουφίσει τους Θεσσαλονικείς.

«Παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις δεν αλλάζουμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, να παραδώσουμε το Μετρό Θεσσαλονίκης μέσα στο 2023», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ζήτησε για ακόμη μία φορά, «να αφήσουμε πίσω μας τον διχασμό» και επαίνεσε την διοίκηση της Αττικό Μετρό Α.Ε. για την επανατοποθέτηση αρχαιοτήτων στο σταθμό «Αγία Σοφία», εργασίες που άρχισαν πριν μερικές μέρες.

Δείτε το βίντεο:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v