Έκανε μήνυση στους γιατρούς που τον έσωσαν από τον κορωνοϊό

Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό που σημειώθηκε στην Πάτρα, με ασθενή να μηνύει γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που του έσωσαν τη ζωή.
Έκανε μήνυση στους γιατρούς που τον έσωσαν από τον κορωνοϊό
Στην κατηγορία «η απίστευτη είδηση της ημέρας» κερδίζει επάξια το πρώτο βραβείο ο ασθενής που νοσηλεύτηκε με κορωνοϊό σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, και βγαίνοντας… κατέθεσε μηνύσεις ενάντια σε όλο σχεδόν το προσωπικό του νοσοκομείου.

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν πραγματική μάχη για τη ζωή του, καθότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και ο ασθενής χρειάστηκε πολλές μέρες νοσηλεία, διασωλήνωση και τραχειοτομή για να μπορέσει να αναπνεύσει.

Ο ασθενής πράγματι συνήλθε, μετά την σωτήρια επέμβαση, μήνυσε όμως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο, ισχυριζόμενος πως δεν ήταν σύμφωνος με τον τρόπο νοσηλείας του και πως δεν έπρεπε να του κάνουν τραχειοτομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.news, το γεγονός έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις ανάμεσα στο προσωπικό του Νοσοκομείου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι επικρατεί οργή. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση «εμείς τον σώσαμε και αυτός μας μηνύει» από μέλος του προσωπικού.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v