Την έσπασε στο ξύλο επειδή δεν του είπε «καλημέρα»

Στη Σκόπελο συνελήφθη 27χρονος άνδρας που κακοποίησε βάναυσα την σύντροφό του μετά από έναν καυγά στις διακοπές τους.
Την έσπασε στο ξύλο επειδή δεν του είπε «καλημέρα»
Ένα περιστατικό κακοποίησης που σοκάρει κινητοποίησε την Αστυνομία στην Σκόπελο, η οποία συνέλαβε 27χρονο δράστη που φέρεται να χτύπησε άγρια την σύντροφό του επειδή εκείνη δεν του είπε καλημέρα το πρωί.

Το νεαρό ζευγάρι έκανε διακοπές στη Σκόπελο. Ο καυγάς τους ξεκίνησε το πρωί στο δωμάτιο όπου νοίκιαζαν, και συνεχίστηκε αργότερα στο αυτοκίνητό τους, καθώς πήγαιναν στην παραλία. Η 25χρονη κοπέλα γύρισε μόνη της στο δωμάτιο, με τον σύντροφό της να ακολουθεί μετά από λίγα λεπτά.

Η 25χρονη του δήλωσε την πρόθεσή της να επιστρέψει στον Βόλο και εν συνεχεία στο σπίτι της. Τότε ο άνδρας φέρεται να έγινε έξαλλος, την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε, της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε και έσπασε μία από τις λάμπες του δωματίου.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που βρήκε την νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο όταν έφτασε. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε χτες στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v