Η Εθνική ομάδα πόλο είναι στον τελικό των Ολυμπιακών αδέρφια!

Η Εθνική ομάδα πόλο προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπογράφοντας μια λαμπρή στιγμή της σπουδαίας ιστορίας της.
Η Εθνική ομάδα πόλο είναι στον τελικό των Ολυμπιακών αδέρφια!
Οι τελευταίες μέρες με τις φλόγες να αγκαλιάζουν σχεδόν όλη τη χώρα είναι δύσκολες. Οι εικόνες που βλέπουμε μας μαυρίζουν την ψυχή κι έχουμε ανάγκη από χαρούμενες ειδήσεις για να αναθαρρήσουμε κάπως.

Μια τέτοια ήρθε από την Εθνική Πόλο η οποία διέλυσε την Ουγγαρία με 9-6 στον τελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων. Με αυτόν τον τρόπο έγραψε μια ακόμη λαμπρή στιγμή στη σπουδαία ιστορία της.

Την Κυριακή, 8 Αυγούστου στις 10:30 ώρα Ελλάδος η Εθνική ομάδα πόλο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ημιτελικού ανάμεσα στη Σερβία και την Ισπανία, στον δρόμο της για το χρυσό.

Την ίδια ώρα οι δηλώσεις του Γιάννη Φουντούλη, αρχηγού της Εθνικής μας μετά την πανηγυρική πρόκριση δείχνουν το ήθος και την αξιοπρέπεια αυτής της ομάδας.

«Ειλικρινά με ό,τι συμβαίνει στη χώρα μας, έχουμε επηρεαστεί πάρα πολύ. Με το πόσο πόνο έχει προκαλέσει στους Έλληνες όλο αυτό που γίνεται με τις φωτιές. Δεν μπορώ να αφιερώσω κάποια σημερινή εμφάνιση στους ανθρώπους αυτούς, γιατί εμείς εδώ παίζουμε πόλο. Πίσω στη χώρα μας κινδυνεύουν ζωές, καταστρέφονται περιουσίες και δε νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων, με ό,τι συμβαίνει. Πραγματικά μας θλίβει πολύ. Ευχόμαστε να περιοριστούν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνέψει κανένας. Ανθρωπος, ζώα, φύση. Εμείς μέσα από αυτές τις συνθήκες ζητάμε ένα προκαταβολικό συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που δείχνουμε να έχουμε, πόσο ενθουσιασμό. Αγωνιζόμαστε όλοι μας τη ζωή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όνειρο, οπότε με όλο τον σεβασμό θα πανηγυρίζουμε όσο μπορούμε. Το μυαλό μας όμως είναι στην Ελλάδα και στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα αυτές τις ώρες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φουντούλης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v