Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»

Ο ηθοποιός δεν δείχνει να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στη ΓΑΔΑ αλλά και στις πρώτες του ώρες στη φυλακή.
Φιλιππίδης: «Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή»
Σε κατάσταση σοκ φαίνεται να βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης, καθώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως μετέφεραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον, ενώ, όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά, ο κατηγορούμενος ηθοποιός φέρεται να απάντησε:

«Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για τις επόμενες 5-7 ημέρες θα μείνει σε καραντίνα σε ειδικό θάλαμο και μετά θα μεταφερθεί κατά πάσα πιθανότητα στον τρίτο θάλαμο των φυλακών, όπου βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο ιερέας που είχε βιάσει μια 12χρονη, ο καθηγητής μουσικής και ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr, ο Φιλιππίδης με έγγραφο υπόμνημα, αρνήθηκε τις κατηγορίες και όλα όσα του προσάπτουν οι καταγγέλλουσες, ισχυριζόμενος ότι οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται η σελίδα, στο άκουσμα της προφυλάκισης, ο Φιλιππίδης ξέσπασε σε κλάματα φωνάζοντας «γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v