Διαρρήκτες κλειδώθηκαν σε τσιπουράδικο με την ταμειακή στα χέρια

Σαν βγεις στον πηγαιμό για να ληστέψεις τσιπουράδικο, βεβαιώσου ότι η πόρτα δεν κλειδώνει αυτόματα και η κάμερα ασφαλείας δεν σε καταγράφει.
Διαρρήκτες κλειδώθηκαν σε τσιπουράδικο με την ταμειακή στα χέρια
Ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία του επιθεωρητή Κλουζό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στον Βόλο, όταν δύο διαρρήκτες κέρδισαν επάξια τον τίτλο των πιο γκαφατζήδων της χρονιάς.

Τι ακριβώς συνέβη: Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 36 και 29 χρονών, έβαλαν στο μάτι ένα από τα τσιπουράδικα του Βόλου, στη γειτονιά του Αγίου Κωνσταντίνου, κι όταν το μαγαζί έκλεισε, ξημερώματα Σαββάτου, έβαλαν σε εφαρμογή του όχι-ακριβώς-σατανικό σχέδιό τους.

Με το που μπήκαν οι δύο επίδοξοι ληστές στο μαγαζί, η πόρτα έκλεισε και κλείδωσε αυτόματα πίσω τους, αφήνοντάς τους εγκλωβισμένους στο εσωτερικό του τσιπουράδικου, με την ταμειακή μηχανή και την τηλεόραση στα χέρια.

Γίνεται και καλύτερο: Το όλο σκηνικό –περιλαμβανομένων των προσώπων των δύο διαρρηκτών, που δεν είχαν φροντίσει να τα καλύψουν– καταγράφηκε πεντακάθαρα από την κάμερα του μαγαζιού.

Μέσα στον πανικό τους, οι δράστες έσπασαν με έναν πυροσβεστήρα την τζαμαρία του τσιπουράδικου προκειμένου να διαφύγουν. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού παρέδωσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στην Αστυνομία, και οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Στην κατοχή τους βρέθηκε η τηλεόραση, η οποία επεστράφη στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v