Philip Morris: Τα παραδοσιακά τσιγάρα πρέπει να απαγορευτούν

Ο διευθύνων σύμβουλος της γνωστής καπνοβιομηχανίας καλεί την βρετανική κυβέρνηση να… απαγορεύσει τα παραδοσιακά τσιγάρα.
Philip Morris: Τα παραδοσιακά τσιγάρα πρέπει να απαγορευτούν
Όπως τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, που θα σταματήσουν να πωλούνται μετά το 2030, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να απαγορευτούν και τα παραδοσιακά τσιγάρα, δήλωσε ο CEO της Philipp Morris, Γιάτσεκ Όλσακ, σε συνέντευξή του στη Sunday Telegraph.

Ο διευθύνων σύμβουλος της καπνοβιομηχανίας-κολοσσού απηύθυνε έκκληση στη βρετανική κυβέρνηση να απαγορεύσει τα παραδοσιακά τσιγάρα εντός της επόμενης δεκαετίας.

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι η εταιρεία του μπορεί να «φανταστεί έναν κόσμο χωρίς τσιγάρα και μάλιστα όσο πιο γρήγορα συμβεί αυτό τόσο το καλύτερο για όλους», ενώ σημείωσε πως η λήψη μέτρων από την κυβέρνηση θα βάλει τέλος στη σύγχυση των καπνιστών, κάποιοι από τους οποίους συνεχίζουν να πιστεύουν ότι «οι εναλλακτικές είναι χειρότερες από τα τσιγάρα», όπως ανέφερε.

«Δώστε τους μια επιλογή για εναλλακτικές χωρίς καπνό και με το σωστό ρυθμιστικό πλαίσιο και την κατάλληλη πληροφόρηση μπορεί να συμβεί σε δέκα χρόνια από τώρα σε κάποιες χώρες. Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μια για πάντα» τόνισε.

Πηγή: Euro2day.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v