Ο Νίκος Βέρτης βολτάρει με... φορητό ηχείο στη Μύκονο

Η μουσική στη Μύκονο απαγορεύτηκε, όμως ο λαοφιλής καλλιτέχνης έκρυβε άσσο στο μανίκι. Ή καλύτερα ηχείο στο τσεπάκι.
Ο Νίκος Βέρτης βολτάρει με... φορητό ηχείο στη Μύκονο
Για τη φάση στη Μύκονο τα γνωρίζετε, απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής και γενικά ξενέρωμα για όσους περίμεναν να παρτάρουν μέχρι πρωίας στο νησί των ανέμων.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως στα σοκάκια της βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος φέτος πήρε ρεπό από το κέντρο της Αθήνας που δουλεύει και αποφάσισε να επισκεφτεί το «βουβό» νησί για να κάνει τις διακοπές του.

Η κάμερα λοιπόν, τον εντόπισε να τριγυρνά στα σοκάκια του νησιού, μαζί με φίλους και τη μουσική συντροφιά ενός… ηχείου, από το οποίο ακούγονταν ανατολίτικες μελωδίες.



Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, κατά την οποία έχουν τεθεί επί τάπητος όλες οι νέες εξελίξεις όσον αφορά στην πανδημία, με την κατάσταση στα νησιά να έχει έρθει στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η άρση των έκτακτων μέτρων που επιβλήθηκαν στην Μύκονο, ενώ το «μίνι» lockdown που έχει επιβληθεί στο νησί των ανέμων δεν αναμένεται να παραταθεί μετά τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, όπως είχε οριστεί αρχικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v