Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς είπε ο δολοφόνος

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς είπε μόνο, αντί άλλων δηλώσεων, ο δολοφόνος βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς είπε ο δολοφόνος
Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη στις 10.00 το πρωί για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Νάξου.

Βγαίνοντας σήμερα από το δικαστικό μέγαρο, ο 30χρονος με σκυμμένο το κεφάλι είπε «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς» προτού μπει στο περιπολικό για να μεταφερθεί πίσω στο κρατητήριο.

Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, δήλωσε ότι η υπόθεση είναι τραγική «με πολύ έντονα προσωπικά στοιχεία και με ψυχοπαθολογικό υπόβαθρο», γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια της Γαρυφαλλιάς.

«Ο δικηγόρος του 30χρονου ψυχρού εκτελεστή (ο οποίος μετά το έγκλημα, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, εξαφανίστηκε επί 28 ώρες, επικοινωνώντας προφανώς με τον δικηγόρο του και τους συγγενείς του) προσπαθώντας να παραπλανήσει Εισαγγελείς, Δικαστές και τους ενόρκους που θα συμμετάσχουν στη δίκη του στο Δικαστήριο στις Κυκλάδες, τον εμφανίζει ως ψυχοπαθητική προσωπικότητα, για να έχει ευμενή ποινική μεταχείριση, μη σεβόμενος τον πόνο και την αγανάκτηση της οικογένειας για την αδιανόητη απώλεια αυτού του υπέροχου πλάσματος, αλλά και την ελληνική κοινωνία που έχει τρομοκρατηθεί από την πράξη του εντολέα του και έχει εκμανεί εις βάρος του για τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα» ανέφερε ο κ. Κούγιας σε δελτίο τύπου που εξέδωσε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v