Online σήμερα η παρουσίαση των έργων στο Ελληνικό

Σήμερα θα γίνει διαδικτυακά η παρουσίαση όλων των έργων στο μέτωπο του Ελληνικού μαζί με τα σχέδια της Marina Galleria.
Online σήμερα η παρουσίαση των έργων στο Ελληνικό
Τα έργα τα οποία έχουν ανακοινωθεί για την περιοχή του Ελληνικού είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν το παράκτιο μέτωπο της περιοχής. Σήμερα μάλιστα θα παρουσιαστούν Online όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο Ελληνικό, μαζί με τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Marina Galleria ελεύθερα για το κοινό, από τη Lamda Development.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, η ανανεωμένη παράκτια ζώνη θα αποτελέσει από μόνη της ένα μοναδικό τοπόσημο, συνολικού μήκους 3,5 χλμ., ενώ την ίδια στιγμή πρόκειται να δημιουργηθεί η νέα παραλία ελεύθερης πρόσβασης, μήκους 1 χλμ. Με αυτόν τον τρόπο η νέα αυτή παράκτια ζώνη θα συνδέσει τα παράκτια αξιοθέατα, δημιουργώντας κοινόχρηστους χώρους και περιοχές κατοικίας όπου θα διατηρηθούν οι υπάρχοντες χώροι πρασίνου και οι εκκλησίες.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικό Α.Ε., έχει ήδη ανακοινωθεί ότι κατά μήκος της παραλίας θα αναπτυχθούν χώροι αναψυχής και εστίασης. Επιπλέον ο παραλιακός δρόμος θα πεζοδρομηθεί προκειμένου πεζοί και ποδηλάτες να κινούνται με ασφάλεια κατά μήκος του. Μια σειρά από νέα τοπόσημα που θα παρουσιαστούν σήμερα, θα δημιουργηθούν στην αναβαθμισμένη παραλιακή περιοχή.

Στο παρακάτω βίντεο θα μπορέσεις να δεις ολόκληρη τη διαδικτυακή παρουσίαση του Παράκτιου Μετώπου και της Marina Galleria.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v