Τέλος το λοκντάουν στη Μύκονο από Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες το λοκντάουν στη Μύκονο θα αρθεί από Δευτέρα, με τους ελέγχους των αρχών να αυστηροποιούνται κι άλλο.
Τέλος το λοκντάουν στη Μύκονο από Δευτέρα
Όπως όλα δείχνουν, θα υπάρξει σύντομα άρση του μίνι λοκντάουν που επιβλήθηκε στη Μύκονο από το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Ιουλίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του protothema.gr από Δευτέρα 26 Ιουλίου είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν και πάλι οι δραστηριότητες που είχαν ανασταλεί, όπως η μουσική στα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά. Παράλληλα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει άρση και του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Με βάση τις πληροφορίες του σχετικού ρεπορτάζ η άρση του λοκντάουν θα γίνει εξαιτίας των νέων επιδημιολογικών δεδομένων αφού μετά την επιβολή των μέτρων υπάρχει σταθεροποίηση ή και υποχώρηση του αριθμού των κρουσμάτων COVID χωρίς να αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Παρόλα αυτά όπως είναι αναμενόμενο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τον δήμο της Μυκόνου είναι βέβαιο ότι θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τον έλεγχο της τήρησης των προβλεπομένων, ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της περιοχής.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v