Άντρας στου Ζωγράφου επιτέθηκε σε περαστικούς με χατζάρα

Σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στου Ζωγράφου όταν 54χρονος άντρας επιτέθηκε σε περαστικούς με μια χατζάρα.
Άντρας στου Ζωγράφου επιτέθηκε σε περαστικούς με χατζάρα
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές του Ζωγράφου όταν ένας άντρας επιτέθηκε με μια χατζάρα σε ανυποψίαστους περαστικούς, τραυματίζοντας μάλιστα τέσσερις από αυτούς, ευτυχώς ελαφρά.

Ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ όταν βγήκε σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της περιοχής (Γεωργίου Κουσίδη) για να επιτεθεί στους άτυχους περιστατικούς που βρίσκονταν κοντά του εκείνη τη στιγμή. Έπειτα ταμπουρώθηκε στο σπίτι του επί της οδού Μακρυγιάννη από όπου κι ειδοποίησε τους αστυνομικούς για την πράξη του.

Στη συνέχεια άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας έκαναν σχετική έφοδο για να τον συλλάβουν, βρίσκοντας το σπίτι γεμάτο στα αίματα, καθώς ο άνδρας φέρεται να έκανε προσπάθεια να κόψει τις φλέβες του. Οι αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ώστε να σταματήσει η αιμορραγία κι ύστερα τον διακόμισαν στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες είχε ψυχιατρικά προβλήματα ενώ είχε δραπετεύσει το 2020 από το Δρομοκαΐτειο χωρίς να τον αναζητήσει κανείς έκτοτε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v