Υπάλληλοι κατέλαβαν το ΕΦΚΑ Πειραιά γιατί δεν είχε air condition και τηλέφωνο

Μετά από 10 μέρες χωρίς air condition και τρεις μήνες χωρίς τηλέφωνο, οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ Πειραιά αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Υπάλληλοι κατέλαβαν το ΕΦΚΑ Πειραιά γιατί δεν είχε air condition και τηλέφωνο
Σε κατάληψη αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ Πειραιά, που βρέθηκαν να δουλεύουν εν μέσω καύσωνα χωρίς κλιματισμό στα γραφεία τους.

Και δεν είναι ότι τα air condition χάλασαν χτες, ώστε να τα ρίξουμε στην ατυχή στιγμή: Η βλάβη αναφέρθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες πριν από 10 ημέρες και δόθηκε ρητή εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες καθώς και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς προϊσταμένους αυτών για άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Εκτός μάλιστα από τον κλιματισμό, στη συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία δεν λειτουργούσαν ούτε τα τηλέφωνα εδώ και (ελπίζουμε να κάθεσαι) τρεις μήνες, παρ’ όλες τις ενημερώσεις που έχουν γίνει στα κεντρικά, όπως δήλωσε ο υπάλληλος της υπηρεσίας, Χρήστος Βαγενάς, στο ρεπορτάζ του Open.

Ωστόσο, η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ζητά συγνώμη από τους πολίτες που είχαν προγραμματισμένα ραντεβού, και όχι από τους υπαλλήλους που δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες, αναφέροντας τα εξής: «Είναι άξιο λόγου και απορίας ότι οι συνδικαλιστές του ΠΣΕ-ΟΑΕΕ επέλεξαν την σημερινή ημέρα για να κάνουν κατάληψη στο κτήριο του e-ΕΦΚΑ καταγγέλλοντας τη Διοίκηση για βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο που ήταν προγραμματισμένο να επισκευαστεί σήμερα!

»Μάλιστα η κατάληψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Παρασκευή, χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση και με κλεισμένα ραντεβού πολιτών, οι οποίοι δεν ενημερώθηκαν από κανέναν ότι είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v