Ο Spiderman συνάντησε τον Πάπα κι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα

Την ώρα που χαιρετούσε τα πλήθη, ο Πάπας Φραγκίσκος δέχτηκε επίσκεψη από έναν σούπερ ήρωα, ο οποίος του χάρισε μια μάσκα Spiderman.
Ο Spiderman συνάντησε τον Πάπα κι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα
Έκπληκτος ο Πάπας Φραγκίσκος, την ώρα που χαιρετούσε τα πλήθη στο προαύλιο του San Damaso στο Βατικανό, είδε να τον πλησιάζει ο ίδιος ο… Spiderman, για να του δωρίσει μία μάσκα ίδια με εκείνη που φορούσε.

Ο άγνωστος υπερήρωας της ημέρας αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ο 27χρονος Ματία Βιγιαρντίτα, από την Βόρεια Ιταλία, ο οποίος καθόταν στις θέσεις VIP στο Βατικανό λόγω του έργου που κάνει με άρρωστα παιδιά στα νοσοκομεία της Ιταλίας, τα οποία επισκέπτεται ντυμένος υπερήρωας για να ελαφρύνει κάπως τον πόνο τους. Στο παρελθόν, ο πρόεδρος της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα είχε βραβεύσει τον Βιγιαρντίτα για τη δουλειά του.

Στο Βατικανό, ο Βιγιαρντίτα πλησίασε τον 84χρονο ποντίφικα για να του χαρίσει μία μάσκα Spiderman, αφού σηκώθηκε από την θέση όπου καθόταν, δίπλα σε έναν μαυροντυμένο ιερέα. Ο τελευταίος δεν φάνηκε καθόλου να απορεί με το γεγονός ότι στην καρέκλα δίπλα του καθόταν ο ίδιος ο Spiderman. Άλλωστε και οι υπερήρωες έχουν θέση στο Βατικανό.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v