Καλοκαίρι 2021 στα Public – Tech gadgets για tech διακοπές

Πριν ξεχυθείς στις παραλίες, μια επίσκεψη από ένα κατάστημα Public επιβάλλεται, γιατί όπως και να το κάνεις όλο και κάτι θα χρειαστείς.
Καλοκαίρι 2021 στα Public – Tech gadgets για tech διακοπές

Καλοκαίρι χωρίς τεχνολογία δεν γίνεται. Που σημαίνει ότι καλοκαίρι χωρίς Public δεν γίνεται. Πριν ξεχυθείς στις παραλίες, μια επίσκεψη από ένα κατάστημα Public επιβάλλεται, γιατί όπως και να το κάνεις όλο και κάτι θα χρειαστείς, είτε αυτό είναι ένα βιβλίο, ένα παιχνίδι, είτε κάτι πιο… techy, όπως ένα καινούριο κινητό, tablet, ή κάποιο αξεσουάρ. Εκατομμύρια προϊόντα σε περιμένουν να διαλέξεις για να κάνεις και τις φετινές διακοπές σου πιο όμορφες, πιο ξέγνοιαστες με επικοινωνία, διασκέδαση και ασφάλεια, διότι πολύ απλά σου αξίζει. Πέρασες όπως και όλος ο κόσμος έναν χειμώνα με αγωνία, καραντίνα και αβεβαιότητα. Και τώρα που βγήκε ο ήλιος, τώρα που έχει αρχίζει να αχνοφαίνεται το φως στην άκρη του τούνελ, τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, σου αξίζει να ξενοιάσεις με τους φίλους και την οικογένειά σου (με ασφάλεια εννοείται, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα).

Πώς όμως θα μιλήσεις με φίλους και συγγενείς εάν το κινητό σου δεν πιάνει 5G (εάν έχεις μείνει στο 3G μην το σκέφτεσαι άλλο, αναβαθμίσου τώρα); Πώς θα ανεβάσεις τα αριστουργηματικά σου ηλιοβασιλέματα, τα εμπνευσμένα σέλφι (και την αστακομακαρονάδα βεβαίως βεβαίως) στο Instagram; Πώς θα χαλαρώσεις κάτω από την ομπρέλα, χωρίς το αγαπημένο σου e-book; Πώς θα βεβαιωθείς ότι το κινητό σου δεν θα ξεμείνει από μπαταρία την κρίσιμη στιγμή, χωρίς power bank και τέλος, πώς θα απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική στην παραλία ή το καράβι χωρίς τα σούπερ ασύρματα ακουστικά σου;

Είμαστε σίγουροι ότι εκτός από τα παραπάνω, μπορείς να σκεφτείς δεκάδες άλλες ανάγκες που χρειάζεται να καλύψεις πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Για κάμερες και κινητά μόνο Public

Ξεκινάμε από τις κάμερες. Καλά τα κινητά αλλά μια εξειδικευμένη και μάλιστα αδιάβροχη κάμερα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να απαθανατήσεις την επική βουτιά στις νεροτσουλίθρες ή τον βυθό της θάλασσας. Η Aquapix W2024 Splash είναι μια αδιάβροχη κάμερα 16 Megapixels που βγαίνει σε διάφορα φωτεινά χρώματα για όλη την οικογένεια. Είναι ανθεκτική και αντέχει έως τα 3 μέτρα βάθος. Διαθέτει μεγάλη οθόνη για να βλέπεις τι τραβάς και ψηφιακό zoom 8x. Μαζί με τη μάσκα, τον αναπνευστήρα και το φουσκωτό, βάλε στην τσάντα θαλάσσης και μια Aquapix.

Παραμένοντας στην κατηγορία «κάμερες» περνάμε σε ένα πιο «σοβαρό» μοντέλο, την Canon EOS M200. Πρόκειται για μια mirrorless φωτογραφική μηχανή με φακό 15-45mm ιδανική για φωτογραφία τοπίου και βίντεο. Ο αισθητήρας 24,1 MP θα τραβήξει εκπληκτικής λεπτομέρειας φωτογραφίας, ενώ η δυνατότητα βίντεο ανάλυσης 4Κ θα απαθανατίσει όλες τις λεπτομέρειες τις οποίες θα μπορέσεις να μοιραστείς απευθείας από τη μηχανή, χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi που διαθέτει. Το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά με τη φωτογραφία, ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί αφού δέχεται εναλλάξιμους φακούς.

Τέλος, εάν θεωρείς ότι είναι ώρα να αλλάξεις κινητό η πρότασή μας είναι το Xiaomi Redmi Note 9T 128GB. Πρόκειται για ένα μοντέλο του 2021, υποστηρίζει 5G, έχει 128GB αποθηκευτικό χώρο, πολύ καλή τριπλή κάμερα 48MP + 2MP + 2MP και σέλφι κάμερα 13MP εντός οθόνης. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6,53’’ και ανάλυση 2340 x 1080 pixels. Η τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία 5000mAh θα σου προσφέρει εξαιρετική αυτονομία και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18W. Εάν νομίζεις ότι όλα αυτά κοστίζουν μια περιουσία, σου λέμε να το ξανασκεφτείς!



Public Summer 2021 - Τεχνολογία που φοριέται

Οι πιο techy τύποι δεν αρκούνται σε κινητά και φωτογραφικές μηχανές, θέλουν κάτι πιο φορετό, θέλουν ένα smartwatch ή smart band/activity tracker. Τα Public διαθέτουν όλα τα δημοφιλή μοντέλα και σε αυτή την κατηγορία για όλους τους χρήστες, για τους συνειδητοποιημένους αθλητές που μετρούν κάθε δρασκελιά και κάθε ημικάθισμα, ή τους απλούς καταναλωτές που θέλουν απλά να παρακολουθούν τον… ύπνο τους. Εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω:

Ένα πολύ απλό activity tracker που μπορεί κανείς να αγοράσει είναι το Xiaomi Mi Band 5. Διαθέτει οθόνη AMOLED true color 1,1" με ανάλυση 126 x 294 και 2.5D ενισχυμένο γυαλί που προστατεύει την οθόνη. Προσφέρει παρακολούθηση ακριβείας αθλητικών δραστηριοτήτων και υγείας. Χάρη στο επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων και των αισθητήρων γυροσκοπίου 3 αξόνων, θα καταγράφει καθημερινά τον καρδιακό ρυθμό, την πίεση και την ποιότητα ύπνου σου. Επιπλέον, τα 11 διαθέσιμα sports modes περιλαμβάνουν κωπηλατικό και ελλειπτικό μηχάνημα, γιόγκα, σκοινάκι, ποδήλατο εσωτερικού χώρου κ.λπ.

Αφήνουμε τα trackers και περνάμε στα smartwatches και συγκεκριμένα στο Garmin Venu που προέρχεται από έναν κατασκευαστή με μακρά παράδοση στα wearables για αθλητές. Το συγκεκριμένο αν και ανήκει στην κατηγορία των έξυπνων ρολογιών, διαθέτει ειδικές λειτουργίες για όποιον ασκείται. Συγκεκριμένα, δείχνει στην οθόνη του ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για προπονήσεις ενδυνάμωσης, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες. Με την ευρύτερη διαθέσιμη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας - όπως παρακολούθηση αναπνοής, παρακολούθηση ενέργειας μέσω της εφαρμογής Body Battery, Pulse Ox και άλλα – το Venu μπορεί να δείξει την πλήρη εικόνα της υγείας σου με ζωντανές λεπτομέρειες. Διαθέτει GPS και είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα βάθος.

Καλοκαιρινά αξεσουάρ - Μόνο στα Public θα τα βρεις όλα
Λέγαμε στην εισαγωγή για power banks και ακουστικά. Η αλήθεια είναι ότι τα αξεσουάρ είναι άκρως απαραίτητα για όποιον αγαπάει και χρησιμοποιεί την τεχνολογία.

Μη διανοηθείς να μπεις στο καράβι χωρίς power bank γιατί άντε να βρεις ελεύθερη πρίζα για να φορτίσεις το κινητό σου. Έχε πάντα μαζί σου μια φορτισμένη εξωτερική μπαταρία όπως αυτή της Remax και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η συγκεκριμένη έχει χωρητικότητα 30.000mAh και 4 θύρες για να φορτίζει ταυτόχρονα ισάριθμες συσκευές. Το μόνο κακό είναι ότι όλοι οι φίλοι σου θα σου τη ζητούν να φορτίσουν το κινητό τους. Η χωρητικότητά της πάντως φτάνει για όλους.

Διακοπές και μουσική πάνε μαζί. Φόρτωσε το κινητό σου με τα αγαπημένα σου mp3, ή γράψου σε μια υπηρεσία music streaming και απόλαυσε τη μουσική σου παντού και πάντα. Τα ακουστικά Bluetooth Iluv Bubble Gum True Wireless είναι η τέλεια λύση. Παρέχουν έως 6 ώρες χρόνο αναπαραγωγής χωρίς επιπλέον φόρτιση, 20 ώρες διαρκείας μέσα από τη θήκη. Επίσης είναι και αδιάβροχα για να τα χρησιμοποιείς και στην πισίνα.

Τα ακουστικά σε απομονώνουν. Αν έχεις παρέα, βγάλε τα ακουστικά και βάλε το φορητό ηχείο. Το BL Go 3 Bluetooth είναι ασύρματο, βγαίνει σε μαύρο και λευκό και είναι και αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει πάνω από 5 ώρες λειτουργίας.

Σταματάμε εδώ, διότι τα gadgets στα Public δεν τελειώνουν ποτέ. Για περισσότερα (όχι μόνο ηλεκτρονικά, αλλά και ομπρέλες, πετσέτες, μπρατσάκια και φουσκωτά και ό,τι χρειάζεται όλη η οικογένεια για το καλοκαίρι) μπορείς να συμβουλευθείς την ειδική σελίδα που δημιούργησαν τα Public ειδικά για το καλοκαίρι 2021 εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v