Αστυνομικός πήγε για τσουρέκια και ξέχασε το όπλο του στο ζαχαροπλαστείο

Ένα απίστευτο κι όμως αληθινό περιστατικό σημειώθηκε σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης, όπου αστυνομικός πήρε τσουρέκι, άφησε όπλο, έφυγε.
Αστυνομικός πήγε για τσουρέκια και ξέχασε το όπλο του στο ζαχαροπλαστείο
Πόσες φορές δεν σου έχει συμβεί, η λαχτάρα σου για ένα θεσσαλονικιώτικο τσουρέκι να σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα, ακόμα και την τσάντα σου φεύγοντας από ένα μαγαζί; Ε λοιπόν, τώρα μπορείς να νιώσεις καλύτερα, γιατί χειρότερα από τον αστυνομικό που ξέχασε το όπλο του, μαζί με τις σφαίρες, σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη, δεν τα έχεις κάνει ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, και την εκπομπής Ώρα Ελλάδος, ο αστυνομικός μπήκε σε ζαχαροπλαστείο γνωστού εμπορικού κέντρου στην Θεσσαλονίκη για να πάρει τσουρέκια, και φεύγοντας ξέχασε εκεί την τσάντα του, στην οποία είχε το όπλο του, μερικές σφαίρες, αλλά και τα προσωπικά του στοιχεία.

Υπάλληλος του καταστήματος βρήκε την τσάντα, ειδοποίησε τον υπεύθυνο και αυτός με την σειρά του την ΕΛ.ΑΣ. Σε βάρος του αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, έχοντας πάρει πίσω τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά όχι και το όπλο με τις σφαίρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v