Χαμός με την ταινία του Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη

Οι αιτήσεις συμμετοχής στα γυρίσματα της νέας ταινίας με τον Αντόνιο Μπαντέρας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο –και λογικό.
Χαμός με την ταινία του Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη
Πλημμύρισε το inbox της εταιρείας παραγωγής της ταινίας Baraccuda με τον Αντόνιο Μπαντέρας, από αιτήσεις συμπατριωτών μας που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα γυρίσματα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη.

Λογικό, κι εμείς θα κάναμε αίτηση αν βρισκόμασταν αυτές τις μέρες στη συμπρωτεύουσα, αν σκεφτεί κανείς πως η εταιρεία ανακοίνωσε από την πρώτη στιγμή ότι το ημερομίσθιο για όσους επιλεχθούν θα είναι 35€, συν ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή θα αναλάβει και το φαγητό των συμμετεχόντων.

Μάλιστα, οι συμμετέχοντες δεν θα είναι λίγοι: Για τις ανάγκες των σκηνών με πλήθος, η εταιρεία παραγωγής σκοπεύει να προσλάβει 1.000 άτομα extras (κομπάρσους, που λέμε στα ελληνική και ακούγεται κάπως υποτιμητικό ενώ δεν θα ‘πρεπε).

Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει ως τώρα –ή παρέλειψες να το σημειώσεις– το mail που δέχεται εκατοντάδες αιτήσεις την ημέρα, κάθε μέρα, είναι το [email protected].

Όπως δήλωσε ο Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας, «οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως Ευαγγέλιο τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v