12χρονος μπήκε σε φούρνο για να κλέψει και τελικά έπιασε δουλειά

Η συγκινητική ιστορία του φούρναρη που έδωσε δουλειά σε 12χρονο τον οποίο έπιασε να κλέβει, και το ευχαριστώ που ήρθε 25 χρόνια αργότερα.
12χρονος μπήκε σε φούρνο για να κλέψει και τελικά έπιασε δουλειά
Μετά από 25 ολόκληρα χρόνια, ένας 37χρονος άνδρας μπήκε στον φούρνο του Γιώργου Βιτσαρά στην Κρήτη, για να του πει ευχαριστώ που του άλλαξε τη ζωή.

Η συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο της Ελλάδας αφότου παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ του Mega, με τον φούρναρη κ. Βιτσαρά να δηλώνει συγκινημένος. Όπως εξηγεί ο ίδιος, πριν από 25 χρόνια έπιασε έναν 12χρονο στο φούρνο του να κλέβει. Αντί να καλέσει την αστυνομία, αποφάσισε να μιλήσει στο παιδί, να του εξηγήσει ότι η κλοπή θα τον οδηγήσει σε κακά μονοπάτια, και να του προτείνει να πηγαίνει στον φούρνο όταν θα έχει ελεύθερο χρόνο, να δουλεύει και να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

«Τρία καλοκαίρια ερχόταν όταν έκλειναν τα σχολεία», δήλωσε στο MEGA ο κ. Βιτσαράς, εξηγώντας πως ο 37χρονος πλέον άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, πήγε στον φούρνο και τον βρήκε για να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ. «Εγώ κέρδισα το τζόκερ της ζωής, όταν μετά από 25 χρόνια ήρθε να μου πει ευχαριστώ», πρόσθεσε.

«Μετά από 25 χρόνια, ήρθε χθες να με βρει και να μου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον δρόμο που χάραξε και τα ερεθίσματα που του έδωσα. Είναι 37 χρονών σήμερα, έχει τελειώσει πανεπιστήμιο πληροφορικής και έχει 2 παιδάκια», είπε ακόμη, προσθέτοντας ότι το ευχαριστώ το χρωστά ο ίδιος σε εκείνο το 12χρονο παιδί που αποφάσισε να τον ακούσει και να αλλάξει τρόπο ζωής.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν βλέπουμε ένα παιδί που έχει αδυναμίες, είναι να το προστατεύσουμε», συμπλήρωσε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v