Άντρας βούτηξε δίπλα σε καρχαρίες για να σώσει τραυματισμένο πουλί

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου από τις Μαλδίβες, με πρωταγωνιστή τον νέο ήρωα του ίντερνετ να σώζει έναν τραυματισμένο σπίνο από τα σαγόνια του καρχαρία.
Άντρας βούτηξε δίπλα σε καρχαρίες για να σώσει τραυματισμένο πουλί
Σε ήρωα του ίντερνετ αναδεικνύεται ο Mohammad Rakeeb, μέλος του πληρώματος ενός γιοτ στις Μαλδίβες, ο οποίος βούτηξε ανάμεσα στους καρχαρίες για να σώσει ένα μικρό τραυματισμένο πουλί που βρέθηκε στη θάλασσα.

Στο απίστευτο βίντεο, που κάνει εδώ και λίγες μέρες τον γύρο των social media, ο Μοχάμαντ κολυμπάει με το ένα χέρι ανάμεσα σε καρχαρίες και κόντρα σε δυνατά ρεύματα, για να βγάλει σώο και ασφαλή από το νερό έναν μικρό πιτσιλωτό σπίνο (zebra finch) που χτύπησε το φτερό του και βρέθηκε ανυπεράσπιστος μπροστά στα… σαγόνια τους.

Περίπου στο 16ο δευτερόλεπτο του βίντεο, καθώς ο Μοχάμαντ πλησιάζει το γιοτ, εμφανίζεται ένας δίμετρος καρχαρίας που αρχίζει να κάνει απειλητικά κύκλους γύρω του. Ευτυχώς, κάποια στιγμή φαίνεται να το μετανιώνει, και απομακρύνεται, καθώς ένας από τους συναδέλφους του τραβάει τον Μοχάμαντ πάνω στο γιοτ και ακούγεται στην κάμερα να λέει «πολύ δυνατό ρεύμα».

Το βιντεάκι τράβηξε ο 39χρονος Jalil Najafov από το Αζερμπαϊτζάν που βρισκόταν στο πολυτελές γιοτ Azaleo Cruise στις Μαλδίβες όταν σημειώθηκε το περιστατικό, στις 29 του περασμένου Απριλίου. Ένα μήνα αργότερα, το βίντεο ανέβηκε στο Instagram συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες μέρες δεκάδες χιλιάδες views.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v