Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο 48χρονος δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού στη Νοτιοανατολική Αττική.
Συνελήφθη δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού
Τρεις μαθήτριες της Ε’ Δημοτικού σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής πήραν την γενναία απόφαση να μιλήσουν στους γονείς τους για τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που δέχονταν από τον δάσκαλό τους. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Παρασκευή 21/5 και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Οι αρχές κατέσχεσαν το λάπτοπ και το κινητό του, με την ελπίδα να εντοπίσουν τα μηνύματα, αλλά και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλα.

Ο 48χρονος, που είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις μαθήτριές του, με μηνύματα στο Facebook, το Viber και το Skype.

Οι γονείς των τριών μαθητριών κατήγγειλαν την σεξουαλική παρενόχληση στην Αστυνομία. Από την στιγμή που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες, πριν την σύλληψη του 48χρονου, δόθηκε εντολή από το υπουργείο Παιδείας εκείνος να μην ξαναμπεί στην τάξη, ως προληπτικό μέτρο, προκειμένου να μην έχει καμία επαφή με μαθητές μέχρι να διευθετηθεί πλήρως η υπόθεση.

Οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησαν την περασμένη Παρασκευή στη σύλληψη του δασκάλου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος έχει παρενοχλήσει και άλλες μαθήτριες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v