Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έσωσε κουτάβι από τα σκουπίδια

Ένα γλυκύτατο κουτάβι ούτε δύο μηνών έσωσε από κάδο σκουπιδιών στο Πήλιο ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έσωσε κουτάβι από τα σκουπίδια
«Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;» έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram που έγινε γρήγορα viral ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Νωρίτερα, ο γνωστός ηθοποιός είχε βουτήξει ολόκληρος μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών, για να βγάλει ολοζώντανο αυτό το υπέροχο φατσόνι της φωτογραφίας.

Το περιστατικό συνέβη στο Πήλιο, όταν ο κ. Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, γυρνούσαν από τον εμβολιασμό στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής, και σταμάτησαν στο δρόμο για να ταΐσουν κάποια αδέσποτα. «Η Λίνα άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα» έγραψε ο ίδιος κάτω από το βίντεο που αποτυπώνει την διάσωση του μικρού κουταβιού στο Instagram.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα, «είχα πάει να εμβολιαστώ στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής του Πηλίου. Επειδή είδαμε κάτι αδέσποτα ζώα στη διαδρομή αποφασίσαμε να πάμε να τα ταΐσουμε με κάποιες κονσέρβες που πάντα έχουμε μαζί μας. Τα ταΐσαμε και την ώρα που πήγε η σύζυγος μου να πετάξει τα άδεια κουτιά στον κάδο, άκουσε το κλάμα του κουταβιού. Με φώναξε και αμέσως καταλάβαμε πως κάποιος το είχε πετάξει. Ο κάδος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και χαρτόκουτα, σε σημείο που δεν βλέπαμε το σκυλί. Βγάζοντας τα περισσότερα με τα χέρια μας είδαμε σε κάποια στιγμή την μουσούδα του».

Το θηλυκό κουταβάκι το έβγαλαν Τυχερούλα, και θα το δώσουν για υιοθεσία. «Την βρήκαμε το Σάββατο. Θα θέλαμε να την κρατήσουμε, όμως έχουμε ήδη δυο μεγαλόσωμα σκυλιά και είναι δύσκολο» εξηγεί ο κ. Χαραλαμπόπουλος. «Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα μαζί. Ήδη το σκυλάκι βρίσκεται στην κτηνίατρο, εμβολιάζεται, καθαρίζεται από τσιμπούρια, ψύλλους και ό,τι είχε πάνω του και σε λίγες ημέρες θα της βρούμε κι ένα σπίτι για να υιοθετηθεί. Δεν είναι ούτε δυο μηνών και είναι καλά στην υγεία του. Είναι κοριτσάκι και έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν της έχουμε δώσει κάποιο όνομα, καλό είναι αυτό να της το δώσει εκείνος που θα την πάρει και θα την αγαπήσει. Προς το παρόν την λέμε Τυχερούλα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v