Οι αρνητές μάσκας θα φοράνε μάσκα για να προστατευτούν από τους εμβολιασμένους

Μια νέα θεωρία συνομωσίας των αρνητών μάσκας τους αναγκάζει να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να φορέσουν μάσκα για να προστατευτούν από τους… εμβολιασμένους!
Οι αρνητές μάσκας θα φοράνε μάσκα για να προστατευτούν από τους εμβολιασμένους
Λοιπόν, ο κόσμος έχει σαλέψει και η πανδημία μας έκανε να το καταλάβουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Μετά λοιπόν τα κινήματα κατά των εμβολίων και τους αρνητές της μάσκας, οι απανταχού «ψεκασμένοι» ανακάλυψαν μια ακόμα απίστευτη θεωρία συνομωσίας.

Η νέα θεωρία, λίγο έως πολύ, λέει ότι οι εμβολιασμένοι «διασπείρουν» ορισμένες πρωτεΐνες στους μη εμβολιασμένους προκαλώντας τους προβλήματα υγείας. Η κύρια ανησυχία τους λοιπόν, είναι ότι πως αυτή η «διασπορά» θα τους προκαλέσει ακανόνιστη εμμηνόρροια, στειρότητα και αποβολές.

Έτσι τα μεγάλα κεφάλια των αντι-εμβολιαστών και των αρνητών μάσκας, αναφέρουν ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους είναι να… κρατάνε αποστάσεις από τους εμβολιασμένους. Το μέτρο δηλαδή που χρησιμοποιούμε όλοι για την αντιμετώπιση της πανδημίας!

Και αν αυτό δεν σας φαίνεται αστείο, ακούστε και κάτι ακόμα: αρκετοί συνομωσιολόγοι και αρνητές μάσκας εξετάζουν το ενδεχόμενο να φοράνε… μάσκα, για να προστατευτούν από τη «διασπορά» του mRNA από όσους έχουν εμβολιαστεί.

Δεν υπάρχει σωτηρία.

Με πληροφορίες από Vice
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v