Η πτήση χωρίς προορισμό της Qantas ξεπούλησε μέσα σε 2,5 λεπτά

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για την πτήση της αυστραλιανής αεροπορικής που θα κάνει τους επιβάτες της μια βόλτα… για να δουν την Υπερπανσέληνο.
Η πτήση χωρίς προορισμό της Qantas ξεπούλησε μέσα σε 2,5 λεπτά
Μια σχεδόν… καβαφική ιδέα είχε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas όταν σκέφτηκε να πουλήσει εισιτήρια για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Τι εννοούμε; Η πτήση θα απογειωθεί από την Αυστραλία στις 26 Μαΐου, την ημέρα της μαγιάτικης υπερπανσελήνου, θα κάνει μια βόλτα στα 40.000 πόδια πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, έτσι ώστε οι επιβάτες της να δουν το φεγγάρι από ψηλά, και θα γυρίσει πίσω.

Και πριν προλάβεις να αναρωτηθείς «καλά και ποιος θα πλήρωνε για κάτι τέτοιο;» να σε ενημερώσουμε πως τα εισιτήρια ξεπούλησαν μέσα σε 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που άνοιξε το σύστημα κρατήσεων για την συγκεκριμένη πτήση. Η δε τιμή τους ήταν στα διόλου ευκαταφρόνητα 499 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή περίπου 319€ για την οικονομική θέση, και 1.499 για την business class, δηλαδή 959€.

Η πτήση υπόσχεται μερικές θεαματικές εικόνες του φεγγαριού, ενώ σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, η συνεργασία με την αστρονόμο δρ. Vanessa Moss θα εξασφαλίσει την βέλτιστη αεροπορική διαδρομή πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η δρ. Moss θα βρίσκεται στην πτήση, για να μοιραστεί με τους επιβάτες ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με το σεληνιακό φαινόμενο που η NASA περιγράφει ως «έκλειψη της ματωμένης Υπερσελήνης».

Την ημέρα εκείνη, η σελήνη θα πλησιάσει στο απόγειο της τροχιάς της γύρω από τη Γη, ένα φαινόμενο που την κάνει να φαίνεται μεγαλύτερη και φωτεινότερη στο ανθρώπινο μάτι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v