Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια περιμένουν δεύτερο παιδί

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, όπως ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια περιμένουν δεύτερο παιδί
Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια Ριντλσπρίγκερ ανακοίνωσε, με ανάρτησή της στο Instagram, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Το τρυφερό ποστ συνοδεύουν δύο φωτογραφίες της με τον μικρό Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο, που γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο του 2020 και κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα.

«Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου» έγραψε η Μαράια στο Instagram. «Ξέρω ότι πρόκειται περί κλισέ δήλωσης, είναι όμως η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να καταλάβω για τι είμαι ικανή, φυσικά, πνευματικά και συναισθηματικά. Ο γιος μου με έμαθε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες απ’ όσα ήξερα ποτέ. Αλλά, το πιο σημαντικό απ’ όλα, μου άνοιξε τα μάτια στις πραγματικές μου δυνατότητες. Τα κατάφερα με τις νύχτες της αγρύπνιας, τα πρώτα δοντάκια και τα ξεσπάσματα ενός νηπίου, και τώρα νιώθω ανίκητη. Α και ξέχασα να αναφέρω πως το μωρό #2 είναι καθ’ οδόν και με περιμένουν ακόμα περισσότερο μαθήματα ζωής. Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το πιο σπουδαίο μου μάθημα».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v