Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης στην Πέλλα

Δεν προκλήθηκε από το εμβόλιο της Pfizer ο θάνατος της 68χρονης στην Πέλλα, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.
Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης στην Πέλλα
Η ιατροδικαστική εξέταση της 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα, που έχασε τη ζωή της λίγες ώρες αφότου έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, δεν βρήκε ίχνη θρομβώσεων.

Το πόρισμα λέει πως η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από ισχαιμικό επεισόδιο, όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του το Open. Ωστόσο, ο τεχνικός σύμβουλος και ο ιατροδικαστής, αναμένουν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της 68χρονης, που κινήθηκε νομικά εναντίον του κράτους μετά τον θάνατό της, η γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 4 Μαΐου. Λίγες ώρες αργότερα, άρχισε να νιώθει ζαλάδες και σφίξιμο στο στήθος, και να κάνει εμετούς.

Τα παιδιά της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων τα συμπτώματά της αποδόθηκαν σε παρενέργειες του εμβολίου, και της δόθηκε εξιτήριο. Το ίδιο βράδυ, όμως, τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν, η γυναίκα μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v