Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο «ανέβηκε» στη λίμνη Πλαστήρα 

Μια τεράστια ελληνική σημαία, η μεγαλύτερη στον κόσμο, υψώθηκε με αερόστατο πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα κάνοντάς μας περήφανους. Δείτε το βίντεο.
Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο «ανέβηκε» στη λίμνη Πλαστήρα
Στην πάντα υπέροχη Λίμνη Πλαστήρα με φόντο τα Άγραφα, συνέβη κάτι που είναι από τα… άγραφα. Με αφορμή τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ύψωσε στα ουράνια την μεγαλύτερη ελληνική σημαία στον κόσμο, μεγέθους 1.500 τ.μ.

Η σημαία ανυψώθηκε με τη βοήθεια ενός αερόστατου, ενώ έναρξη των εκδηλώσεων την περασμένη Κυριακή, πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ύψωση της επαναστατικής σημαίας στα 'Αγραφα, στις 10 Μαΐου 1821, από τον οπλαρχηγό Κώστα Βελή.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα και άλλους επισήμους και ομιλία του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτη Νάνου, με θέμα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στη συνέχεια, έγινε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων και ακολούθησε πομπή με επικεφαλής την προ- επαναστατική σημαία των Αγράφων μέχρι την ιστορική τοποθεσία «Στεφάνι» Μορφοβουνίου, όπου ο Καραϊσκάκης είχε μόνιμο καραούλι, για να παρακολουθεί τις κινήσεις των Οθωμανών στο Φανάρι.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v