Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις 2021: Τα καλύτερα deals θα τα βρεις στο Public!

Εμείς βρήκαμε για σένα τις καλύτερες τιμές σε smart συσκευές και gadgets για να σου δώσουμε έμπνευση, ρίχνοντας μια ματιά στα εικονικά ράφια του Public
Ανοιξιάτικες Εκπτώσεις 2021: Τα καλύτερα deals θα τα βρεις στο Public!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν. Εσύ είσαι ακόμα σπίτι σου; Δε θα ανοίξεις τον υπολογιστή σου για να κάνεις τις online αγορές σου; Τα Spring Sales 2021 αγγίζουν το κόκκινο και οι τιμές γίνονται τόσο προσιτές που δύσκολα θα αντισταθείς. Εμείς βρήκαμε για σένα τις καλύτερες τιμές σε smart συσκευές και gadgets για να σου δώσουμε έμπνευση, ρίχνοντας μια ματιά στα εικονικά ράφια του Public. Ας ξεκινήσουμε!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι προπονήσεις έχουν αρχίσει να γίνονται πιο εντατικές για να φτιάξεις το λεγόμενο «τέλειο σώμα» για την παραλία. Θες όμως να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τους καρδιακούς παλμούς σου, την ποιότητα του ύπνου σου αλλά και τα δεδομένα της υγείας σου γενικότερα; Κανένα θέμα! Το Activity Tracker Mi Band 4 της Xiaomi θα γίνει ο σύμμαχός σου, από ‘δω και στο εξής. Διαθέτει έγχρωμη AMOLED οθόνη αφής 0,95", προσφέρει 6 διαφορετικές λειτουργίες άσκησης ενώ μπορείς να μετρήσεις τα βήματα, την απόσταση και τις θερμίδες που έκαψες για όσο χρόνο το φοράς. Το Mi Fit app καταγράφει τα δεδομένα της υγείας σου, για να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου και ταυτόχρονα καταγράφει με ακρίβεια την ποιότητα του ύπνου σου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανεβάσεις επίπεδο άθλησης και να ζήσεις τη ζωή στο μέγιστο!


Και μιας και μιλάμε για παραλία, γνωρίζουμε πως τις περισσότερες φορές, ο καλύτερος «φίλος» για την απόλυτη χαλάρωση είναι ένα καλό βιβλίο. Αν είσαι fun της ξένης λογοτεχνίας, τότε μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο «Ταξίδι στην άκρη της νύχτας», το οποίο είναι γραμμένο από τον Céline Louis – Ferdinand. Μυριάδες λέξεις γράφτηκαν ήδη το 1932, όταν οι εμβρόντητοι αναγνώστες σαλπάρισαν γι' αυτό το αναπάντεχο ταξίδι, που άλλαξε τα τοπία της γλώσσας, της τέχνης, της ζωής! Μυριάδες γράφονται ακόμη, γιατί το ασύγκριτο μυθιστόρημα του Σελίν εξακολουθεί να μας συγκλονίζει, να μας μεταμορφώνει, να μας μετουσιώνει. Κανείς δεν επέστρεψε, κανείς δεν θα επιστρέψει αλώβητος από την "άκρη της νύχτας".  Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε.

Τέλος, μία καλή ευκαιρία για αγορά, όταν πρόκειται για εκπτώσεις είναι η αγορά της πιο «in» κάμερας, η οποία δεν είναι άλλη από το… Drone DJI Mavic Mini Fly More Combo! Με διάρκεια πτήσης έως 30 λεπτά και με μετάδοση βίντεο HD έως και 4 χιλιόμετρα, δε θα το αποχωρίζεσαι. Το Mavic Mini υποστηρίζει την λήψη αεροφωτογραφιών 12MP και βίντεο 2.7K Quad HD. Η κάμερα διαθέτει gimbal 3 αξόνων, το οποίο αυξάνει τη σταθερότητα και διασφαλίζει το καθαρό και εξαιρετικά ομαλό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα με τη λειτουργία CineSmooth μπορείς να μειώσεις την ταχύτητα και την κίνηση του drone.  Το μέγεθός του είναι ιδανικό για να χωράει μέσα σε κάθε σου τσάντα και το βάρος του είναι το καταλληλότερο για να μην κουράζεσαι κουβαλώντας το.

Μην χάνεις άλλο χρόνο. Επισκέψου ένα από τα καταστήματα Public ή μπες στο public.gr, ανακάλυψε δυνατά deals σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων – από laptops και smartphones έως gaming και wearables και διάλεξε το καλύτερο δώρο για τον σένα ή τους αγαπημένους σου. Χαμογέλα ξανά με εκπτώσεις από τα Public!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v