Ανοιχτή η παραμονή του sms, αλλά όχι για τους τουρίστες

«Θέλουμε μήπως να μην έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα;» ρωτά ο Άδωνις Γεωργιάδης έναν έκπληκτο Γιώργο Παπαδάκη.
Ανοιχτή η παραμονή του sms, αλλά όχι για τους τουρίστες
Σε μια ακόμα δήλωση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί προχώρησε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου, που βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα.

Μιλώντας στο πάνελ σχετικά με τις φήμες περί μείωσης των ωρών της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι μέχρι τις 15 του μήνα που θα ανοίξει ο τουρισμός, δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης τον ρώτησε αν θα συνεχίσουμε να στέλνουμε sms για να πάμε για καφέ ή φαγητό, με τον Υπουργό να απαντά προς έκπληξη όλων πως «μέχρι τις 15/5 που ανοίγει ο τουρισμός θα ισχύσει, για μετά δεν έχουμε αποφασίσει. Θα το συζητήσουμε».

Στο σημείο αυτό, ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε και πάλι «Δηλαδή οι τουρίστες θα πηγαίνουν κανονικά στα εστιατόρια, θα κάθονται και εμείς θα πρέπει να στέλνουμε μήνυμα;».

«Αυτό θα το δούμε μετά τις 15/5» επανέλαβε ο κ. Γεωργιάδης. «Επειδή όμως το ακούω πολύ αυτό, θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που το λένε, θέλουμε μήπως να μην έρθουν οι τουρίστες στην Ελλάδα;».

Ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε, λέγοντας πως δεν γίνεται να είναι η Ελλάδα ασφαλής για τους τουρίστες και όχι για τους πολίτες της χώρας. «Αυτοί που θα έρχονται θα έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όπως ξέρετε, η επιτροπή θα αποφασίσει βαθμούς ελευθερίας και για τους εδώ εμβολιασμούς» απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v